Доба в АТО: бойовики ведуть вогонь з мінометів

Доба в АТО: бойовики ведуть вогонь з мінометів

Укрінформ
В зоні проведення антитерористичної операції російські найманці не припиняють обстрілювати підрозділи Збройних Сил України на лінії розмежування.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, при цьому, окрім гранатометів, кулеметів різних систем та протитанкових ракетних комплексів, бойовики ведуть вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм.

В районі Пісків відбулося три обстріли наших позицій із забороненої зброї, в напрямку Майорська та Зайцевого по два, відповідно в Березовому та Мар’їнці – по одному.

Центром зосередження вогню незаконних збройних формувань залишається Авдіївка. Саме тут ворог здійснив 15 обстрілів, використовуючи міномети калібрів 82 та 120 мм. Особлива активність бандитських формувань фіксується з настанням сутінок та у нічний час.

Загалом протягом минулої доби ворог 50 разів відкривав вогонь по наших опорних пунктах, що на 11 менше порівняно з попереднім періодом.

Сили АТО продовжують надійно утримувати займані рубежі оборони. Вони змушені були 8 разів відкривати вогонь у відповідь аби не допустити прориву найманців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-