На кордоні перехопили собачий корм із наркотиками на три мільйони

На кордоні перехопили собачий корм із наркотиками на три мільйони

Фото
Укрінформ
Контрабандний канал постачання наркотиків в Україну ліквідували співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками на Івано-Франківщині.

Як повідомляє прес-центр СБУ, налагодив наркотрафік 35-річний мешканець обласного центру.

"Він організував придбання наркотику за кордоном та збував його на території Івано-Франківської та інших областей. До злочинної діяльності зловмисник залучив спільника, який перевозив наркотики", - зазначається в повідомленні.

Правоохоронці одночасно затримали кур’єра під час перевезення десяти з половиною тисяч наркотичних пігулок через кордон та організатора контрабанди у власному помешканні.

"З автомобіля, що належить кур’єру, співробітники СБУ вилучили таблетки "Subutex" зі вмістом наркотичної речовини бупренорфін, приховані у мішках з собачим кормом та пачках з кавою. Вартість вилученої партії наркотиків на "чорному ринку" становить понад три мільйони гривень, - інформує прес-центр.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України. Зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та повідомлено про підозру. Тривають невідкладні слідчі дії.

Це вже друге впродовж місяця затримання організаторів контрабанди наркотиків в області. Наприкінці березня співробітники Івано-Франківського управління СБУ затримали чотирьох злочинців з партією у 30 тисяч пігулок.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-