Росіяни відрізали у

Росіяни відрізали у "ДНР" український мобільний зв'язок

Укрінформ
Розвідка встановила чергові факти демонтажу обладнання українських операторів мобільного зв’язку, розташованих на тимчасово окупованих територіях Донецької області.

Про це повідомляє ГУР Міноборони.

"Військовослужбовцями Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ демонтовано обладнання українського оператора мобільного зв'язку "МТС", розташоване на правах оренди на території "Новоазовського комбікормового заводу" (н.п.Гусельщиково)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає розвідка, у відповідь на відкритий протест робітників заводу, які залишились без  міжнародного зв'язку, російські військові погрожували застосувати зброю та знищити разом із обладнанням українського провайдера зв'язку і саме підприємство.

Такі дії, наголошують у ГУР, здійснюються окупантами в інтересах домінування оператора мобільного зв’язку т. зв. "ДНР" "Фенікс" та російської пропаганди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-