Кримінальний авторитет пропонував щомісячний хабар керівнику Нацполіції

Кримінальний авторитет пропонував щомісячний хабар керівнику Нацполіції

Фото
Укрінформ
У центрі Києва затримали кримінального авторитета, який пропонував хабар керівнику департаменту Нацполіції.

Посадовець, отримавши пропозицію «кришування» незаконної діяльності за певну грошову винагороду, звернувся з відповідною заявою в поліцію.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"Інформація відразу була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А відтак у рамках кримінального провадження правоохоронці документували протягом двох із половиною місяців протиправну діяльність злочинної групи, яка діяла на території Дніпропетровської та Київської областей", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, ватажок угрупування запропонував чиновнику забезпечити сприяння у веденні його незаконного бізнесу на території інших регіонів: за кожне місто він щомісяця готовий був платити по 200 тисяч гривень.

Спочатку працівники карного розшуку столичної поліції задокументували факт передачі начальнику одного із департаментів центрального апарату Нацполіції України 200 тисяч гривень, а сьогодні у центрі Києва, у ресторані, затримали кримінального авторитета та трьох його охоронців при передачі ще 200 тисяч гривень.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Усіх чотирьох затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У фігурантів вилучили чотири одиниці зброї: два пістолети та два автомати. За адресами їх проживання проводяться обшуки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-