Грози на Закарпатті: розмиті дороги та повалені дерева

Грози на Закарпатті: розмиті дороги та повалені дерева

Укрінформ
У Закарпатській області на 13-15 квітня синоптики оголосили штормове попередження. 

Рівень води в деяких річках піднявся більш як на півтора мера. В результаті негоди були розмиті дороги місцевого значення та повалені дерева. Рятувальники ліквідовують наслідки грозових дощів.

Про це повідомили в прес-службі УДНСУ в Закарпатській області. 

«14 квітня негода наробила біди у двох районах Закарпатської області – Мукачівському та Берегівському. У результаті сильних опадів були розмиті дороги у двох селах на Мукачівщині. В с.Чабин постраждала грунтова автодорога місцевого значення на відрізку 2 км, а в с. Косине - 1 км такої ж дороги. В обох випадках рятувальниками проїзд автотранспорту був забезпечений», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в Мукачевому на проїжджу частину дороги впало дерево, яке зачепило лінії електропередач. В результаті було знеструмлено вулицю і частково перекрито рух автотранспорту. Дерево також впало на проїжджу частину вулиці при в'їзді в с. Батрадь Берегівського району. Рятувальники оперативно ліквідували наслідки падіння дерев.

Нагадаємо, в перший день негоди, 13 квітня, великих збитків зазнало село на курортній Свалявщині Родникова Гута. Тут буревій, що супроводжувався сильною зливою та градом, закінчився підтопленням дворів та городів, селевий потік зніс із півсотні будинків у селі. Вода в місцевому ручаї піднялася на 4 м, знесло містки, худобу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-