Жебрівський їде до Гройсмана: говорити про кадри і мільярди

Жебрівський їде до Гройсмана: говорити про кадри і мільярди

Укрінформ
Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський уже наступного вівторка планує зустрітися з новопризначеним Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Про це очільник Донеччини заявив у п'ятницю під час прес-конференції у Маріуполі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Попередньо планується на вівторок моя зустріч із Гройсманом. Думаю, що ми обговоримо те, щоб проблеми Донецької області вирішувалися невідкладно. Тобто, не пізніше 10-денного терміну Кабмін має вирішувати питання, які ставить Донецька область”, -  зазначив  Жебрівський.

За його словами, планується обговорити, зокрема, питання щодо кадрових призначень, будівництва доріг в області, а також щодо 2,4 млрд грн, які надійшли від підприємств із окупованих територій і залишилися в держбюджеті України, хоча обліковуються за Донецькою областю. Ще однією темою обговорення стане Трастовий фонд з відновлення Донбасу, який, на переконання очільника Донеччини, має знаходитися не в Києві, а в Краматорську, нинішньому адмінцентрі області.

Голова Донецької ОДА висловив сподівання, що після переформатування Кабміну буде “приділено дуже серйозну увагу саме Донецькій та Луганській областям”, оскільки попередній уряд цього не робив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-