На Донеччині від рук злочинців гинуть більше, ніж через бої - Аброськін

На Донеччині від рук злочинців гинуть більше, ніж через бої - Аброськін

Укрінформ
За останні три місяці від рук кримінальних злочинців на Донеччині загинуло 59 мирних мешканців - це у 7 разів більше, ніж загинуло цивільного населення через бойові дії у цьому регіоні за той же період.

Про це написав у Facebook начальник ГУ НП у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"За три місяці на Донеччині від рук злочинців загинули 59 мешканців мирних міст та сіл. Більшість вбивств вже розкрита. Для порівняння, через бойові дії за той же період загинули 8 мирних громадян", - пише Аброськін.

Він також привітав ветеранів карного розшуку України та діючих працівників з річницею створення підрозділу і зазначив, що сьогодні робота правоохоронців ускладнюється війною.

"Ми мали взяти в руки зброю, аби не здавати своїх позицій на своєму фронті. Карний розшук разом з іншими підрозділами вийшов на вулиці населених пунктів Донеччини задля забезпечення безпеки мирних громадян. В посиленому режимі співробітники несуть службу в населених пунктах на лінії розмежування", - зазначає Аброськін.

Керівник Нацполіції у Донецькій області переконаний, що правоохоронці матимуть чимало роботи і після завершення війни, а зараз їм важливо не дати злочинцям можливості почувати себе спокійно і розраховувати на те, що війна спише будь-який злочин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-