Справа «Флагмана» отримала широкий резонанс на Миколаївщині

Справа «Флагмана» отримала широкий резонанс на Миколаївщині

Укрінформ
Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом постановлення суддею райсуду Миколаєва завідомо неправосудної ухвали щодо керівника кредитної спілки.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом постановлення слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва завідомо неправосудної ухвали (ч.1 ст.375 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Так, зазначеною ухвалою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого щодо накладення арешту на грошові кошти, отримані від незаконного продажу арештованих земельних ділянок керівника кредитної спілки «Флагман». Йдеться про понад 100 тис. грн., які були зняті з рахунку.

Унаслідок цього, понад  1,5 тис. потерпілим не було відшкодовано на цю суму збитки, яких всього понад 60 млн грн.

Незаконну ухвалу слідчого судді скасовано апеляційним судом в Миколаївській області. Досудове розслідування кримінального провадження здійснюється слідчим відділом прокуратури Миколаївської  області.

Справа з «Флагманом» отримала широкий резонанс на Миколаївщині. Історія тягнеться ще з 2009 року. Ошукані вкладники спілки не раз виходили на акції протесту до органів влади, вимагаючи повернути їм гроші. Нині триває судовий процес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-