На Донбасі СБУ затримала шістьох бойовиків «ДНР/ЛНР»

На Донбасі СБУ затримала шістьох бойовиків «ДНР/ЛНР»

Відео
Укрінформ
За останній тиждень Служба безпеки України спільно з поліцією затримала на Донбасі шістьох бойовиків незаконних збройних формувань «ДНР/ЛНР».

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Зокрема на Луганщині співробітники СБ України затримали колишнього дільничного інспектора міліції, який протягом квітня - червня 2014 року брав активну участь у діяльності терористичної організації «ЛНР». Станично-Луганським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру», - йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці повідомили про підозру щодо участі у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань бойовику, який у період окупації Слов'янська чергував зі зброєю на блокпостах та разом з іншими терористами патрулював вулиці міста. 

У Бахмуті на Донеччині за активну участь у діяльності терористичної організації «ДНР» у березні 2014 року затримано представника «казачьей» спільноти. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України.

Крім того, співробітники спецслужби затримали чоловіка, який у червні 2015 року, перебуваючи у складі одного з терористичних угруповань т.зв. «ДНР», зі зброєю чергував на блокпості на в'їзді до Дебальцевого. Бахмутським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

У Торецьку СБУ затримала бойовика, який з квітня до червня 2014 року брав активну участь у діяльності НЗФ, т.зв. «дзержинському ополченні». Він чергував на блокпостах зі зброєю в руках, незаконно зупиняв та перевіряв автотранспорт. Після наступу українських військ бойовик залишився в місті, переховуючись від правоохоронців. Матеріали документування протиправної діяльності передано до поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.260 ККУ. Тривають невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-