На кордоні взяли контрабандистів, що переправляли цигарки Тисою

На кордоні взяли контрабандистів, що переправляли цигарки Тисою

Укрінформ
На КПП «Солотвино», що на кордоні між Закарпаттям та Румунією прикордонники затримали контрабандистів-водолазів, які переправляли Тисою цигарки.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ

«У рамках посилення заходів протидії злочинній діяльності на українсько-румунському кордоні в межах Чернівецької та Закарпатської областей сьогодні, близько 4.30, на ділянці кордону поблизу Солотвино прикордонний наряд на березі річки Тиса виявив групу осіб у гідрокостюмах, які мали намір переправити через кордон пакунки з цигарками. Побачивши прикордонний наряд, невідомі кинулися навтьоки. Прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору із пристрою для відстрілу гумових куль, однак порушники не відреагували. Тому правоохоронці застосували зброю у бік втікачів, влучивши одному із них у спину», - йдеться в повідомленні.

Під час спецоперації затримано 3-х осіб, а також автомобіль з амуніцією та контрабандними цигарками. Пораненому контрабандисту надано першу меддопомогу. Наразі загрози життю затриманого немає, повідомляють у прес-службі ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-