В одеських судах

В одеських судах "пекельної машини" не знайшли

Укрінформ
Інспекторами-вибухотехниками в Апеляційному та Приморському судів вибухонебезпечних речовин не виявлено.

Про це повідомляє прес-служба Малиновського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області.

«Проведена перевірка інспекторами-вибухотехніками та службовим собакою адміністративних будівель судів, будь-яких вибухонебезпечних речовин, пристроїв або предметів не виявила. Під час перевірки було евакуйовано близько 80 відвідувачів і працівників правосуддя з приміщення Апеляційного суду та близько 40 осіб - з приміщення Приморського районного суду»,  - йдеться у повідомленні.

Приймається рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від двох до шести років.

Нагадаємо, сьогодні о 8.22 надійшло телефонне повідомлення чоловіка, який погрожує підірвати адміністративні будівлі Апеляційного та Приморського судів. Погрози чоловіка пов'язані із затриманням правоохоронцями його родичів. Водночас об 11:35 надійшло анонімне повідомлення про замінування Господарського суду Одеської області, в якому ще проходить перевірка на наявність вибухонебезпечних речовин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-