ДТП на Київщині: загинули двоє іноземців

ДТП на Київщині: загинули двоє іноземців

Укрінформ
Поліцейські встановлюють обставини ДТП поблизу села Ходосіївка, в результаті якої загинули двоє громадян сусідньої держави.

Про це повідомляє сайт ГУНП в Київській області.

"Вчора, 12 квітня, близько 21.00 години, до Києво-Святошинського відділу поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі поблизу села Ходосіївка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Toyota» та «МАН», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група поліції, що прибула на місце події, встановила, що на 25 км автодороги Київ-Знам’янка, водій, керуючи транспортним засобом «МАН-М44», при виїзді з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі автомобілю «Toyota Land Cruiser 200».

Від отриманих тілесних ушкоджень 56-річний водій та 49-річний пасажир автомобіля «Toyota» померли на місці. У загиблих виявили закордонні паспорти громадян Республіки Молдова.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-