Звільнений голова Рівненської облради повернув посаду через суд - Мосійчук

Звільнений голова Рівненської облради повернув посаду через суд - Мосійчук

Укрінформ
Голова Рівненської обласної ради, член Радикальної партії Володимир Ковальчук, якого усунули з посади рішенням депутатів облради, у вівторок повернеться до виконання своїх обов`язків згідно з постановою суду.

Про це написав у Фейсбуці однопартієць Ковальчука - народний депутат Ігор Мосійчук

«Публікую рішення суду і виконавчий лист про негайне поновлення  Володимира Ковальчука на посаді голови Рівненської обласної ради. З обіду планую разом з Андрієм Лозовим бути в Рівному і проконтролювати виконання рішення суду та відновлення справедливості», - заявив він.

Рівненський окружний адміністративний суд учора, 11 квітня, постановив скасувати рішення Рівненської облради від 11.03.16 про звільнення Ковальчука і поновити його на посаді. «Постанова суду про поновлення на посаді у відносинах публічної служби виконується негайно», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 11 березня депутати Рівненської облради більшістю голосів проголосували за зняття з посади Ковальчука і призначення на його місце депутата від БПП Олександра Корнійчука. Ковальчук неодноразово заявляв, що таке рішення було прийняте під тиском так званої бурштинової мафії - корумпованих посадовців, які не зацікавлені у припиненні незаконного видобутку «сонячного каміння» на території області.

Вирок адміністративного суду Ковальчук назвав «реальною перемогою простих людей над чиновниками та депутатами, які мали намір узурпувати всю владу області в одні руки».

Фото: radiotrek.rv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-