Поліція: автівку львівянина з BlaBlaCar ще не знайшли

Поліція: автівку львівянина з BlaBlaCar ще не знайшли

Укрінформ
Поліція Київської обласні поки не знайшла ані автівку, ані зниклого безвісти 25-річного Тараса Познякова, який 4 квітня скористався послугами BlaBlaCar, виїхавши зі Львова до Києва, проте до місця призначення так і не прибув.

Про це коерспондентові Укрінформу розповів начальник прес-служби Головного управління Національної поліції в Київській області Микола Жукович.

"Ні, поліція Київської області не підтверджує цю інформацію (про знайдену автівку- ред.)", - сказав Жукович.

Він також додав, що поліція вживає всіх заходів, аби знайти зниклого хлопця.

"Проводяться слідчо-оперативні дії, вживаються заходи з його пошуку, але які саме, в якому квадраті, і що далі - ми поки утримуємося від коментарів", - додав Жукович.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Родіон -  двоюрідний брат Познякова - повідомив, що Тарас виїхав вранці 4 квітня і о 12-й годині мав бути в Києві. Але в призначений час на зустріч не приїхав. Родичі з'ясували, що останній сигнал його телефону був з с. Бобриця біля Києва. Телефон вимкнений. На заправних станціях, де Тараса бачили востаннє, на фотографіях видно, що він і ще один чоловік, з яким він їхав, виходять і заправляють авто. Пошуками Тараса займаються громадські працівники зі Львова, також усе орієнтування є в патрульних Києва, шукають і машину.

У деяких ЗМІ була поширена інформація, що автівку зниклого Тараса нібито знайшли в закритому гаражі в селищі Новосілках Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-