АТО: бойовики значно зменшили інтенсивність вогню

АТО: бойовики значно зменшили інтенсивність вогню

Укрінформ
Ситуація на сході України залишається напруженою. Кількість обстрілів українських позицій уздовж лінії фронту залишається на рівні вчорашнього дня та складає 29 випадків застосування зброї, проте інтенсивність вогню значно менша.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Інтенсивність ворожого вогню порівняно з попереднім періодом значно зменшилась. Зокрема, з мінометів калібру 120 мм ворог наніс один вогневий удар по захисниках Авдіївки, а з цієї ж зброї калібру 82 мм відбулось два обстріли поблизу наших підрозділів у Пісках", - зазначили у штабі.

Бойовики неодноразово стріляли з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї по опорних пунктах українських воїнів у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, шахти Бутівки, Зайцевого та Мар’їнки. Залучались і ворожі снайпери. А в районі Новотроїцького бойовики вели вогонь у бік наших позицій здійснивши 35 пострілів із озброєння бойових машин піхоти, йдеться у вечірньому зведенні.

Наголошується, що на найбільш загрозливих напрямках оборони військовослужбовці ЗСУ декілька разів відкривали вогонь у відповідь по російських найманцях.

"З метою утримання переваги у зоні проведення АТО наші воїни продовжують обладнання позицій, поповнення боєприпасів, військової техніки та майна, заходи з протидії розвідувально-диверсійним групам противника", - повідомляє прес-центр АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-