Трьом закарпатцям оголошено про підозру в убивстві громадян Індії

Трьом закарпатцям оголошено про підозру в убивстві громадян Індії

Укрінформ
Двом чоловікам та жінці оголошено про підозру в умисному вбивстві громадян Індії, які навчалися на медичному факультеті Ужгородського національного університету.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

«Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Санкція згаданої статті передбачає покарання до довічного позбавлення волі. Керівництвом прокуратури Закарпатської області хід розслідування вказаного кримінального правопорушення взято на особистий контроль», - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня близько 4-ї години ранку до ужгородських правоохоронців зателефонував чоловік та сказав, що у будинку по вулиці Щедріна в Ужгороді знайшов тіла двох студентів-іноземців з ножовими пораненнями, а третього у вкрай важкому стані. Іноземці винаймали в закарпатця житло.

Двох підозрюваних - подружжя - зранку 10 квітня затримали прикордонники Чопського загону неподалік кордону зі Словаччиною. Під час перевірки речей у зазначених осіб знайшли три паспорти громадян Індії та закривавлений кухонний ніж.

Третього з ймовірних убивць студентів-іноземців, 22-річного мешканця Ужгородського району, правоохоронці затримали в Ужгороді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-