Штаб: Бойовики гатять по всій лінії фронту. Сили АТО готові до зміни тактики

Штаб: Бойовики гатять по всій лінії фронту. Сили АТО готові до зміни тактики

Укрінформ
Впродовж неділі бойовики за підтримки росіян 28 разів відкривали вогонь по захисниках України уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Після опівночі, вогневих ударів з мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, зазнали бійці Збройних Сил України в районі Троїцького. Також вночі бойовики декілька разів обстріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї наші райони оборони поблизу Опитного, Мар’їнки, Широкіного, Луганського та Троїцького", - йдеться у повідомленні.

До ранку поблизу Станиці Луганської ворог 4 рази використовував стрілецьку зброю, а в напрямку Мар’їнки українською армією було викрито позиції снайперів.

"Близько 8 години, вогневі удари з мінометів калібру 82мм незаконні збройні формування застосували один раз по українським воїнам в Авдіївці, а з 17 по 18 годину – два рази в Широкіному", - зазначили у штабі.

Обстріли по наших укріпленнях в районах Луганського, Зайцевого, Пісків, Гранітного та Опитного зі зброї меншого калібру продовжувались протягом усього дня.

Поруч з прицільними обстрілами бойовики застосовують тактику турбуючого вогню. Така практика спостерігалася на околицях Авдіївки, Опитного та Зайцевого.

"Намагання противника вибити сили АТО із займаних позицій вкотре виявилися марними. Українська армія контролює ситуацію та готова до різних змін обстановки", - заявили у штабі.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-