На Львівщині посадовець тягнув гроші з воїнів АТО за надання квартир

На Львівщині посадовець тягнув гроші з воїнів АТО за надання квартир

Укрінформ
На Львівщині військовослужбовець, користуючись службовим становищем, вимагав хабарі від учасників антитерористичної операції за сприяння у наданні їм квартир.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Львівській області. 

«Як встановили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками Управління служби безпеки України у Львівській області, зловмисник вимагав та отримав п'ятнадцять тисяч гривень за сприяння у підписанні актів про передачу чотирьох квартир для військовослужбовців та учасників АТО», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці задокументували факти одержання зловмисником першої, а пізніше - і другої частини хабара. «Передача коштів відбулась у громадському місці на вулиці Стрийській у Львові, де правоохоронці і затримали хабарника», - інформує прес-служба.

Наразі зловмиснику обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою з можливістю звільнення під заставу. Йому загрожує штраф або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-