Керівник сумської колонії постачав в'язням наркотики - прокуратура

Керівник сумської колонії постачав в'язням наркотики - прокуратура

Укрінформ
На Сумщині представник керівництва колонії організував постачання ув'язненим заборонених предметів, у тому числі наркотиків.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

„Прокуратурою Сумської області спільно зі співробітниками СБУ Сумщини і Сумського територіального відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції управління ДПтС України в Сумській області викрито протиправну діяльність в. о. заступника начальника Роменської виправної колонії №56 – директора підприємства, який, зловживаючи службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди, вступив у позаслужбові стосунки з особами, які відбувають покарання, та організував канал систематичного переміщення до виправної установи заборонених предметів, у тому числі наркотичних і психотропних речовин”, - поінформувала прес-секретар.

Підполковника внутрішньої служби затримано при спробі перенести на охоронювану територію Роменської виправної колонії №56 заборонені предмети у значній кількості. Під час особистого огляду в затриманого виявлено та вилучено два шприци з рідиною коричневого кольору та декілька щільно запакованих згортків з невідомою речовиною. Вилучені предмети направлені на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-