У Миколаєві готуватимуть інструкторів CrossFit для армії

У Миколаєві готуватимуть інструкторів CrossFit для армії

Укрінформ
Пілотний проект з підготовки інструкторів CrossFit для частин Збройних сил України місцевого гарнізону стартував у Миколаєві.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. 

«В Миколаєві стартував пілотний проект з підготовки інструкторів CrossFit для частин Збройних сил України місцевого гарнізону. Його ініціаторами та організаторами виступили Всеукраїнський центр волонтерів «The People’s Project» та благодійний фонд «Благочестя» спільно зі спортивним клубом L-Fitness», - йдеться у повідомленні.

Для участі в проекті тренери відібрали два десятки найбільш підготовлених бійців. Саме вони через три місяці повинні стати першими інструкторами по CrossFit серед військових.

На першому етапі група проходить тестування своїх фізичних можливостей. Далі на учасників проекту чекає  інтенсивна програма зі спеціальними вправами та лекціями з фізичної підготовки. Після завершення курсу бійці пройдуть фізичне і психологічне тестування, за результатами яких найкращі отримають сертифікат інструктора і зможуть тренувати інших військовослужбовців.

За словами тренера Валерія Кисіля, колишнього десантника, CrossFit — це система фізичної підготовки, яка вже понад десять років використовується у підготовці військових країн НАТО. Для української армії ця методика поки що нова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-