Нардеп: Запуск КПП

Нардеп: Запуск КПП "Золоте" залежить від того, з якої ноги встануть бойовики

Укрінформ
Одне з головних питань, яке обговорювала сьогодні гуманітарна групи в Мінську, - блокування бойовиками роботи КПВВ "Золоте", відкрите 31 березня і відразу заблоковане.

Про це повідомила представник України в політичній підгрупі Ірина Геращенко у Фейсбуці.

"Автомобільний перехід в Луганській області дуже чекали прості люди по обидві сторони лінії зіткнення. Українська сторона, часто під обстрілами, облаштовувала це КПВВ, його будували прості робочі, часто ризикуючи життям. І ось цинічне пояснення від представників ОРДЛО, чому КПВВ заблоковане: мовляв, на відкритті не було ОБСЄ і не проведено інспекцію цього об'єкту на безпеку… Звичайно, подібні "аргументи" здивували самих представників ОБСЄ, які ЩОДНЯ бувають поблизу Золотого по кілька разів. Отже, все, що може покращити життя простим громадянам - просто не потрібно і блокується бойовиками... І зараз робота КПВВ "Золотого" залежить тільки від того, з якої ноги встануть ватажки ОРДЛО", - написала вона.

За словами Геращенко, поки незрозуміло, коли ж його відкриють і коли прості громадяни і міжнародні гуманітарні місії зможуть переходити КПВВ "Золоте".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-