У поліції розказали подробиці нападу на буковинського депутата

У поліції розказали подробиці нападу на буковинського депутата "Свободи"

Укрінформ
Поліція встановила осіб, причетних до збройного нападу на представника ВО «Свобода», депутата Глибоцької сільської об'єднаної територіальної громади Констянтина Лопуляка.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в секторі зв’язків із громадськістю Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

«Поліцейські встановили особи чотирьох нападників: мешканця райцентру Глибока та ще трьох чернівчан», - зазначила керівник сектору Кароліна Соловей.

За її словами, дорогу вантажному автомобілю, в якому їхав депутат, перекрили два авто з активістами. Один із них відкрив дверцята вантажівки та рукояткою пістолета завдав водію удару по голові. Під час удару було здійснено неконтрольований постріл із цієї ж зброї в іншого активіста, внаслідок чого той отримав вогнепальне поранення обличчя.

За словами Соловей, на місці події правоохоронці вилучили гільзи від пістолета невстановленого зразка.

За фактом нападу розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до семи років. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-