Бойовики зганяють на передову танки й артилерію

Бойовики зганяють на передову танки й артилерію

Укрінформ
Російсько-терористичні війська посилили передові підрозділи першого ешелону військ танковими підрозділами та снайперськими групами на волноваському напрямку, а на донецькому розгорнули додаткові пости артрозвідки і корегування вогню артилерії.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ексклюзивному коментарі в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

“Противник посилив передові підрозділи першого ешелону військ танковими підрозділами та снайперськими групами на волноваському напрямку (в районі Докучаєвська). Крім того, на донецькому напрямку розгорнуто додаткові пости артилерійської розвідки і корегування вогню артилерії”, - заявили у військовій розвідці.

Крім того, російсько-терористичні війська активізували радіоелектронну розвідку на новоайдарському напрямку і продовжують удосконалення системи оборони (створення нових фортифікаційних споруд і встановлення мінно-вибухових загороджень).

В ГУР вказали на те, що з метою визначення реального стану бойової готовності російських окупаційних військ минулого тижня на єдиному оперативному фоні було проведено командно-штабні навчання 1 та 2 армійських корпусів (сформовані на території т.з. “ДНР” та “ЛНР”). “Під час навчань відпрацьовувалися питання переведення військ у вищі ступені бойової готовності, здійснення маршів до районів оперативного призначення, розгортання у бойові порядки та обладнання позицій, ведення загальновійськового бою, подолання водних перешкод”, - зазначили у розвідці.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-