У Києві взяли

У Києві взяли "на гарячому" грабіжника, якого шукав Інтерпол

Укрінформ
Столична поліція затримала при спробі пограбування 30-річного іноземця, який перебуває у міжнародному розшуку.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

«Чоловік вчинив пограбування в Печерському районі столиці, за що і був затриманий поліцейськими. Згодом встановили, що його розшукують міжнародні колеги», - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, співробітники Печерського управління поліції, знаходячись неподалік районного управління, помітили, як двоє зловмисників б'ють чоловіка. Миттєво зреагувавши, поліцейські затримали одного із правопорушників. Згодом було встановлено, що молодики намагалися пограбувати 41-річного киянина, коли той сідав до свого автомобіля.

Як зазначили в столичній поліції, підозрюваний своєї провини не визнає та пояснює, що не чинив ніяких протиправних дій.

В подальшому правоохоронцям стало відомо, що затриманий - 30-річний іноземець. Два місяці тому він звільнився з місць позбавлення волі, де перебував покарання за вчинення розбійного нападу, та наразі перебуває в міжнародному розшуку за підозрою у вчиненні злочину.

Слідчим відділом Печерського управління поліції за фактом вчинення грабежу відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії правоохоронців спрямовані на встановлення всіх обставин події. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-