Єдиний пункт пропуску в Луганській області можуть закрити

Єдиний пункт пропуску в Луганській області можуть закрити

Укрінформ
Сьогодні за погодженням штабу АТО та Луганської військово-цивільної адміністрації можуть закрити єдиний пункт в'їзду-виїзду в область поблизу Станиці Луганської.  

Про це сказав прес-офіцер сектору "Луганськ" Дмитро Горбунов в ефірі телеканалу "112 Україна". 

"На даний час в Луганській області працює лише один пункт в'їзду-виїзду - це біля Станиці Луганської, який після вчорашніх обстрілів залишається напруженим, і сьогодні буде вирішуватися питання, чи продовжуватиметься там прохід громадян", - сказав Горбунов.

Він також пояснив, що на контрольно-пропускному пункті "Золоте" бойовики повністю перекрили рух людей та автівок. 

"Щодо "Золотого", то там ситуація залишається без змін. Противник перекрив бетонними плитами всю дорогу, а також замінував підступи біля автошляху і таким чином повністю унеможливив прохід або проїзд наших громадян з окупованої території та назад", - додав Горбунов.

Як повідомляв Укрінформ, раніше бойовики не пропускали людей та автомобілі через автомобільний контрольно-пропускний пункт "Золоте", який мав бути відкритий 31 березня. 

Прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер заявила, що українська сторона розцінює дії бойовиків як грубе порушення Мінських домовленостей, тим паче що самі бойовики на мінських переговорах неодноразово порушували питання про створення нових контрольно-пропускних пунктів у Луганській області.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-