Бойовики стріляють менше, але провокацій не припиняють - АТО

Бойовики стріляють менше, але провокацій не припиняють - АТО

Укрінформ
Упродовж неділі інтенсивність застосування зброї бойовиками проросійських бандформувань залишилась на рівні вчорашнього дня та склала 6 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook

"З самого ранку вони проявили свою активність на Маріупольському напрямку. Спочатку, використовуючи стрілецьку зброю та кулемети великого калібру, ворог обстріляв один із опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, а пізніше позиції захисників України поблизу Гранітного та Майорська. Також проти наших воїнів було використано важке озброєння, зокрема, міномети калібру 120 мм. Біля Широкиного за декілька хвилин прилетіло 10 ворожих мін", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку по українським військам було завдано потужних вогневих ударів у н.п. Авдіївка. 

"Зокрема, у промисловій зоні міста бойовики використовували одночасно міномети 120-го та 82-го калібру, в черговий раз цинічно ігноруючи Мінські домовленості. Крім цього в районі Майорська та Авдіївки незаконні збройні формування декілька разів цілили по силах АТО із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, активно використовували снайперів", - повідомили у прес-центрі.

Зазначається, що незважаючи на зменшення кількості обстрілів в зоні АТО, бойовики продовжують практику провокацій Збройних Сил України.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-