Різанина під Ніжином: у лікарні троє поліцейських і двоє підозрюваних

Різанина під Ніжином: у лікарні троє поліцейських і двоє підозрюваних

Фото
Укрінформ
У Ніжинському районі Чернігівської області при затриманні злочинців, підозрюваних у скоєнні вбивства, троє поліцейських отримали ножові проникаючі поранення.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"При затриманні злочинців, підозрюваних у скоєнні вбивства, вони чинили збройний опір і нанесли ножові проникаючі поранення трьом поліцейським", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прес-служби, поліцейські працювали над розкриттям  вбивства самотньої 70-річної жінки в одному з сіл Ніжинського району і були поранені при спробі перевірити документи у двох підозрілих громадян. Після нападу зловмисники намагалися втекти, але були затримані викликаними на підмогу оперативниками, які і застосували зброю. В результаті обидва нападники отримали вогнепальні поранення ніг.

Троє поліцейських, двоє з яких у важкому стані, наразі перебувають у лікарні. У лікувальному закладі і обидва підозрюваних.

Подія зареєстрована у Єдиному реєстрі досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічно. Також обох підозрюваних звинувачують у вчиненні вбивства (ст. 115 Кримінального кодексу України), санкція якої - від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-