Прокуратура уклала угоду з підозрюваним в привласненні землі

Прокуратура уклала угоду з підозрюваним в привласненні землі

Укрінформ
У Донецькій області завдяки прокуратурі у власність держави повернуто 72 гектари сільськогосподарських земель, які самовільно зайняв приватний підприємець.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що приватний підприємець протягом 2014-2015 років у порушення вимог чинного законодавства, самовільно зайняв земельні ділянки у розмірі понад 72 га на території Володарського району Донецької області, які перебувають у державній власності, у результаті чого заподіяв значної шкоди державі в особі Зорянської сільської ради», - сказано в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що за результатами досудового розслідування з підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 (Самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному власнику) КК України та узгоджено покарання у вигляді штрафу.

Наразі обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості прокуратура Донецької області направила в суд.

Крім цього, на вимогу прокуратури області обвинувачений відшкодував державі в особі територіальної громади Зорянської сільської ради Володарського району шкоду на суму майже 80 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-