У зоні АТО неспокійно: бойовики б'ють по всіх напрямках

У зоні АТО неспокійно: бойовики б'ють по всіх напрямках

Укрінформ
Проросійські бойовики упродовж сьогоднішнього дня 36 разів обстріляли підрозділи української армії.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Ситуація на лінії вогню залишається без змін та контрольована силами АТО. За день бойовики здійснили 36 обстрілів підрозділів Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Як уточнили у штабі, сьогодні ворог двічі вів прицільний вогонь із мінометів по Авдіївці та один раз - по Невельському. Вогневих ударів із забороненої зброї бандити завдавали з єдиною метою – домогтися відкриття вогню у відповідь і спровокувати повернення української артилерії, танків та мінометів на передову.

Крім того, ворог хаотично бив із зенітних установок ЗУ-2, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї в напрямку сил АТО по промисловій зоні Авдіївки, а також поблизу Пісків, Луганського, Новгородського та Опитного. На Луганському напрямку ворог стріляв у бік Новозванівки та Степного, а на Маріупольському – в напрямку Новотроїцького, зазначили у штабі.

"Дотримуючись Мінських домовленостей, наші воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь виключно вогневими засобами «малих» калібрів, а саме зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів", - наголосили у прес-центрі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-