Бойовики знову обстріляли газоремонтну бригаду

Бойовики знову обстріляли газоремонтну бригаду

Укрінформ
У Донецькій області бойовики планомірно не дають відновлювати газопостачання прифронтових міст Мар'їнки та Красногорівки, обстрілюючи ремонтників, які ведуть зварювальні роботи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Бойовики планомірно і назло не дозволяють проводити роботи з відновлення газопостачання Мар’їнки та Красногорівки», - написав губернатор.

За його словами, 31 березня під обстрілом терористів знову опинилася ремонтна бригада газовиків в Зеленому Гаю поблизу Мар'їнки. Жебрівський пише, що напередодні «знайшли трактор, військові отримали добро на проведення земельних робіт від російської сторони, але в перший же день домовленості про безпеку виявилися порожнім звуком».

«Працівники встигли зварити 70 метрів газової труби, після чого снайпер з окупованої території відкрив вогонь. Ніхто з людей не постраждав, але пошкоджена техніка. І все це в присутності ОБСЄ, чиї представники зафіксували обстріли», - констатував глава Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-