Бойовикам не довезли контрабандні горілку та молоко

Бойовикам не довезли контрабандні горілку та молоко

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонною та фіскальною службами затримали три вантажі з продукцією, що намагалися нелегально ввезти на тимчасово окуповані терористами території.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"У районі села Оріхово-Донецьке на Луганщині правоохоронці зупинили напіввантажівку. Водій всупереч встановленим правилам віз до так званої "ЛНР" партію молочної продукції вартістю понад двісті тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

У Новоайдарському районі неподалік села Лобачеве Луганської області співробітники спецслужби затримали легковик, який рухався у напрямку лінії розмежування. Під час огляду авто було виявлено обладнання та комплектуючі для охоронної індикаторної сигналізації. Документів на товар, вартість якого встановлюється, водій не мав.

На Донеччині поблизу селища Верхньоторецьке правоохоронці під час перевірки вилучили у водія автомобіля партію тютюнових та алкогольних виробів. Товари на суму понад сто тисяч гривень планувалося нелегально переправити на територію тимчасово контрольовану терористами "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-