Бойовикам у Донецьк і Гірне привезли 130 тонн боєприпасів - розвідка

Бойовикам у Донецьк і Гірне привезли 130 тонн боєприпасів - розвідка

Укрінформ
Терористи протягом минулої доби продовжували активно застосовувати важке озброєння в районі Авдіївки, а також проводили ротацію передових підрозділів, перекидали боєприпаси і живу силу. 

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

“Протягом доби найбільша активність противника відмічалась на Донецькому напрямку у районі населеного пункту Авдіївка: тривали інтенсивні обстріли позицій сил АТО у районі промислової зони Авдіївки, у т.ч. із застосуванням 122-мм артилерійських систем, 82-мм та 120-мм мінометів”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, вчора проведено часткову ротацію передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

“З населеного пункту Іловайськ до складів ракетно-артилерійського озброєння (Гірне) 1 АК (Донецьк) вантажними автомобілями доставлено до 130 тонн боєприпасів”, - зазначили в ГУР.

Водночас із Тореза в напрямку Зугреса переміщено 7 вантажних автомобілів з особовим складом 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та окремий батальйон матеріального забезпечення (Донецьк).

Українською стороною також надано інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ “Град”, САУ, артилерійських систем, мінометів і танків у районах Стаханов, Горлівка, Ясинувата, Кіровськ та Ірміне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-