ДТП на трасі Київ-Чоп: стан поранених задовільний

ДТП на трасі Київ-Чоп: стан поранених задовільний

Укрінформ
Пасажири мікроавтобуса, який у середу ввечері на трасі Київ-Чоп зіткнувся із фурою, госпіталізовані у травматологічне та хірургічне відділення Свалявської ЦРЛ. Їх стан задовільний.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

«Пасажири автомобіля «Мерседес спринтер»  госпіталізовані у травматологічне та хірургічне відділення Свалявської ЦРЛ. Туристи (40 - 60 років) одержали травми різного ступеня важкості у вигляді черепно-мозгових травм, струсу головного мозку, забоїв, переломів ребер. Їм надається  медична допомога. Зі слів лікарів, стан усіх пацієнтів задовільний. Усі потерпілі виявили бажання пройти лікування за місцем проживання», - зазначається в повідомленні.

У водія фури, 29-річного мешканця Виноградова, взято аналіз на вміст алкоголю в крові. Його  затримано, за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, учора ввечері у Свалявському районі Закарпатської області потрапив в аварію мікроавтобус "Мерседес спринтер", який зіткнувся із фурою. Причіп вантажівки занесло, у результаті він вдарив мікроавтобус, що рухався назустріч. Внаслідок аварії водій мікроавтобуса помер на місці, а восьмеро пасажирів травмовано. Пасажирами мікроавтобуса були відпочивальники  із Трускавця. Туристи їздили до Берегова на екскурсію та поверталися до санаторію. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-