Після «вибухової» перерви суд відновив на роботі директора Угерського спиртзаводу

Після «вибухової» перерви суд відновив на роботі директора Угерського спиртзаводу

Укрінформ
Скандальний процес зі звільненням директора ДП «Угерський спиртзавод» Андрія Малишевського знайшов завершення у Залізничному суді Львова. Феміда задовольнила  позов про скасування наказу концерну «Укрспирт» та поновлення його на посаді керівника підприємства.

Про це Укрінформу повідомили у профспілковому комітеті заводу.

«Вважаємо таке рішення суду крапкою у спекуляціх щодо зміни керівництва Угерського спиртзаводу. Адже саме незаконне рішення концерну «Укрспирт» щодо звільнення директора нашого заводу стало підставою для масованої рейдерської атаки на підприємство», - зазначив  голова профспілкового комітету підприємства Євген Сомик.

За його словами, профспілка і надалі буде відстоювати права працівників спиртзаводу і викривати будь-які незаконні спроби прибрати до рук це прибуткове підприємство.

Як повідомлялось, напередодні невідомий з міста Дубни Рівненської області «замінував» Залізничний райсуд Львова, де розглядалась справа щодо незаконного звільнення директора «Угерського спирзаводу». Після огляду приміщення вибухотехніками суд продовжив роботу і виніс згадане рішення. Звільнення директора було однією з ланок незаконного заволодіння Угерським спиртзаводом, яке продовжили три сотні озброєних чоловіків, котрі вдерлись на територію підприємства і посадили свого керівника. Тоді на місці події працював керівний склад поліції Львівщини. Після довгих перемовин «тітушки» погодились покинути завод та поїхати у райвідділ. Під час перебування на заводі рейдери пошкодили лабораторію та погромили обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-