АТО: під Авдіївкою та у Зайцевому йдуть цілодобові бої

АТО: під Авдіївкою та у Зайцевому йдуть цілодобові бої

Укрінформ
У зоні проведення АТО діє одночасно дві гарячі точки - під Авдіївкою та у Зайцевому (Донецька область), українські військовослужбовці змушені вести цілодобові бойові дії.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Двома "найгарячішими точками" на лінії зіткнення вчора були Зайцеве та Авдіївка, де бойові дії ведуться у цілодобовому режимі. За минулу добу окупанти випустили по наших позиціях близько 250 мінометних мін", - сказав Лисенко.

Він також додав, що з боку бойовиків розпочали обстріли і ворожі снайпери, які були помічені на Донецькому напрямку в Новгородському, Авдіївці та Опитному. 

"Окрім цього, у Зайцевому ворог застосував 152-мм артилерію, випустивши 10 снарядів. Також активізувалися ворожі снайпери - обстріли відбулися у Новгородському, Авдіївці та Опитному", - додав речник штабу АТО. 

Лисенко також зазначив, що бойовики активізували обстріли по всьому фронту, "від Світлодарської дуги до Донецького аеропорту". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-