На кордоні накрили базу контрабандистів із російським пальним

На кордоні накрили базу контрабандистів із російським пальним

Укрінформ
Правоохоронці у Луганській області викрили підпільну базу накопичення паливно-мастильних матеріалів, що надходили з Росії.

Про це повідомляється на сайті Державної фіскальної служби.

"Співробітниками податкової міліції Луганської області спільно зі спецпідрозділом «Фантом» та співробітниками прикордонного загону у безпосередній близькості до державного кордону України виявлено базу накопичення паливно-мастильних матеріалів, які незаконно надійшли з Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що під час обшуку на території майданчика виявлено 3 ємності, де одночасно можна зберігати майже 100 тонн паливно-мастильних матеріалів, а також обладнання для закачування та розподілення палива. У цих ємностях знаходилось пальне у кількості 57 тонн вартістю понад 1 млн грн.

Окрім цього, як встановили правоохоронці,  пальне потрапило на «базу» незаконним шляхом через державний кордон України. При цьому контрабандне пальне частково використовувалось для власних потреб господарства, а здебільшого реалізовувалось на адресу дрібних фермерських господарств «з коліс» за готівковий розрахунок за допомогою вантажного автомобіля, який також був виявлений на майданчику. Для перевезення пального у кузові автівки була встановлена та замаскована спеціальна ємність.

Наразі спільно з прикордонниками проводяться заходи з виявлення та ліквідації каналу надходження паливно-мастильних матеріалів на базу накопичення, а також зі встановлення організаторів та учасників незаконної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-