У ДТП на Полтавщині загинули жителі окупованих територій

У ДТП на Полтавщині загинули жителі окупованих територій

Укрінформ
З восьми загиблих у автокатастрофі на Полтавщині семеро - мешканці окупованої території Луганщини.

Про це в телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу повідомила заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ольга Лішик.

«З восьми загиблих семеро - мешканці Луганської області, що проживали на окупованій території в містах Антрацит та Красний Луч, причому одна з жертв - громадянка Росії 1958 року народження; мала посвідку на проживання в Україні», -  сказала Лішик.

Вона також підкреслила, що серед тих, хто отримав травми, у чотирьох осіб стан середньої тяжкості, в однієї жінки 1973 р.н. - тяжкий. Троє травмованих - з Антрацита Луганської області, дві жінки - з Києва.

На офіційному сайті Луганської обласної військово-цивільної адміністрації розміщено телефонні номери для надання допомоги постраждалим в ДТП: (0645) 70-44-08; (0645) 70-50-88.

Нагадаємо, учора, 27 березня, близько 17.30 на 208 км автодороги Київ-Харків зіткнулися мікроавтобус з Луганщини та вантажівка. На місці загинуло 5 осіб (водій вантажного автомобіля, а також водій і 3 пасажири мікроавтобусу). 8 людей було госпіталізовано до Лубенської ЦРЛ, де від отриманих травм померло ще троє осіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-