У Києві чоловік з ножем напав на поліцейського

У Києві чоловік з ножем напав на поліцейського

Укрінформ
У Києві працівник поліції отримав поранення при спробі зупинити правопорушення.

По це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"До Подільського управління поліції надійшло повідомлення, що по проспекту Гонгадзе на чоловіка напав невідомий громадянин та приставив ніж до горла. Прибувши на місце події, працівники органів внутрішніх справ встановили, що на вулиці до перехожих громадян безпідставно чіплявся підозрюваний. За словами очевидців, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно, зухвало та погрожував людям фізичною розправою", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, невдовзі дебошир підійшов до працівника поліції, який у вільний від роботи час відпочивав зі своїми знайомими.

"Правоохоронець спробував вгамувати бешкетника, однак той схопив його рукою за обличчя та предметом, схожим на ніж, спричинив тілесні ушкодження у вигляді поріза в області шиї. Після чого поліцейський, для забезпечення особистої безпеки та припинення правопорушень, все ж таки затримав 45-річного киянина", - додали у поліції.

Правоохоронця з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, загрози його життю немає.

За цим фактом розпочалося кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання – до семи років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-