Російські окупанти розпродують Масандрівські виноградники

Російські окупанти розпродують Масандрівські виноградники

Укрінформ
Винне господарство Масандра в Криму практично не існує завдяки злочинній діяльності російської окупаційної влади. Виноградники розпродаються, причому частинами.

Про це пише ZiK з посиланням на російські ЗМІ та блогерів.

36 га вже придбала московська компанія ТОВ «Еліас», забравши собі виноградники під Гурзуфом. Проте насправді мова йде не про продаж, а про те, щоб просто передати землю в руки наближених Путіна. Про це свідчить той факт, що до аукціону були допущені аж (!) три фірми-претендента – «Еліас», «Нижневолжскстройсервис» і «МКЛ Плюс»... зареєстровані за однією і тією ж адресою, і навіть контактний телефон у них один і той самий.

Власник компанії також не відомий, оскільки зазначена особа у реєстраційних документах має всі ознаки фіктивності.

Як повідомляв Укрінформ, розграбування триває також і на окупованій частині Донбасу. Зокрема, нині російські окупанти демонтують обладнання ливарного цеху та протипожежного обладнання "Харцизького машинобудівного заводу" з метою вивезення його на територію РФ.

Раніше повідомлялося про розкрадання і вивезення до РФ "Харцизького трубного заводу" (н.п.Харцизьк, Донецька обл.); "Інтерсплав" (н.п.Свердловськ, Луганська обл.); молокозавод (н.п.Свердловськ); шахта ім.Менжинського (н.п.Первомайськ, Луганська обл.).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-