Жодні позиції під Авдіївкою не здані - штаб

Жодні позиції під Авдіївкою не здані - штаб

Укрінформ
Українські військові не здали ворогу жодної позиції в районі промислової зони Авдіївки.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив речник прес-центру АТО підполковник Віктор Шубец.

“Цю інформацію я в жодному разі не підтверджую. Усі наші позиції залишаються за нами. Хлопці надійно тримають оборону. Проблемних питань там немає, бійці усім забезпечені. Є відповідні резерви у командира бригади та у решти підрозділів по напрямках. У разі різких змін обстановки ми готові реагувати на них адекватно”, - зазначив речник, коментуючи повідомлення у ЗМІ про нібито здачу у суботу силами АТО двох позицій в районі промзони Авдіївки.

У прес-центрі АТО також повідомили, що сьогодні не було спроб штурму (бою в умовах безпосереднього зіткнення) з боку бойовиків українських позицій на промзоні. Водночас російські окупаційні сили продовжували порушувати мирні домовленості, обстрілюючи позиції українських військових, у т.ч. з важкого озброєння. Сили АТО в районі промзони Авдіївки були змушені декілька разів відкривати вогонь у відповідь.

Раніше кореспондент “Радіо Свобода” повідомив, що в районі промзони Авдіївки відбувається бій і під натиском противника українські військові вже нібито залишили дві позиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-