В одеському суді та мореходці шукають бомби

В одеському суді та мореходці шукають бомби

Укрінформ
Фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та слідчо-оперативні групи поліції Одеси перевіряють адмінбудівлі Приморського райсуду та морехідного училища рибної промисловості на наявність вибухових пристроїв, про закладення яких аноніми повідомили по телефону правоохоронним органам.

Про це у п'ятницю повідомили кореспондентові Укрінформу у відділі комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України.

"О 9 год. 10 хв. до чергової частини Хмельницького відділення поліції міста надійшло анонімне повідомлення про те, що Одеське морехідне училище рибної промисловості, що знаходиться на вул. Мечникова, заміновано. Через годину по телефону сповістили про закладений вибуховий пристрій у Приморському райсуді Одеси. Наразі слідчо-оперативні групи, кінологи та працівники вибухотехнічної служби працюють на вулицях Мечникова та Балківській", - зазначили в поліції.

Сотні учнів та викладачів морехідного училища та працівників і відвідувачів Приморського суду евакуйовано до завершення обстеження будівель та прилеглих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-