У Горлівці знайшли повішеним полковника РФ

У Горлівці знайшли повішеним полковника РФ

Укрінформ
У Горлівці знайшли повішеним російського полковника, заступника командира з матеріально-технічного забезпечення 3 окремої мотострілецької бригади Ігоря Афоніна.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України

"Зафіксовано факт загибелі (офіційна версія - самогубство) заступника командира з матеріально-технічного забезпечення 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) полковника Афоніна Ігоря Миколайовича. Відомо, що тіло полковника І.Афоніна було знайдено повішеним у приміщенні складів корпусного підпорядкування", - йдеться в повідомленні.

Загибель Афоніна українська розвідка пов'язує з перевіркою, яку в "першому армійському корпусі "ДНР"  проводить комісія Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ під головуванням заступника командувача Центру генерал-майора С. Волика.

"Комісія розслідує факти розкрадання військового майна та паливно-мастильних матеріалів. З метою приховування масштабів крадіжок та уникнення кримінального переслідування, командування 1 АК чинить тиск на підлеглий особовий склад", - підкреслює служба розвідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-