Російські військові пропагандисти взялися дискредитувати ОБСЄ

Російські військові пропагандисти взялися дискредитувати ОБСЄ

Укрінформ
Російські військовослужбовці Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, РФ), відряджені у штаби російських окупаційних військ на Донбасі, намагаються дискредитувати Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ. 

Про це повідомив сайт Головного управління розвідки Міноборони.

"Тривають активні спроби дискредитації Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з боку російських військовослужбовців Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, Росія) Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ, які відряджені до штабів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - зазначили у військовій розвідці.

Так, 20 березня було зафіксовано масові випадки поширення дезінформації щодо “бездіяльності” співробітників Місії ОБСЄ, які нібито відмовляються фіксувати ознаки порушення силами АТО режиму припинення вогню. Для цього російськими військовими пропагандистами активно використовуються соціальні мережі, а також спеціальні розділи для коментарів провідних українських ЗМІ, представлених у мережі Інтернет.

"Метою зазначених заходів є провокування недовіри української та міжнародної спільноти до ОБСЄ з огляду на зростання ролі цієї міжнародної організації у встановленні миру на тимчасово окупованих територіях сходу України", - повідомили в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-