АТО: на Донецькому напрямку обстріли по всій лінії, на Маріупольському - спокійно

АТО: на Донецькому напрямку обстріли по всій лінії, на Маріупольському - спокійно

Укрінформ
За минулу добу на Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська обстрілюють позиції українських воїнів по всій лінії фронту.

Про це на брифінгу у неділю заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зберігається напружена обстановка. Ворожі провокації відбувалися по всій лінії фронту - від району Світлодарської дуги до Красногорівки. Противник активно застосував міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Найбільша кількість обстрілів припадає, як і раніше, на темну пору доби", - сказав Мотузяник.

За його словами, найгарячіше вчора було поблизу Авдіївки. "Ворожі обстріли розпочалися вранці і тривали з перервами до пізньої ночі. А близько опівночі бандформування відкрили вогонь з артилерії, випустивши по позиціях сил АТО у тому районі 6 мін калібром 152 мм", - додав речник АП.

Тим часом на Луганському напрямку режим тиші за добу було порушено один раз - у районі Трьохізбенки ворожий снайпер вів обстріли позицій сил АТО.

А на Маріупольському напрямку минулої доби режим припинення вогню противником дотримувався. "Уперше за довгий час тут було спокійно від ворожих обстрілів", - зазначив Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-