Вулиці Києва від снігу прибирає 175 одиниць техніки

Вулиці Києва від снігу прибирає 175 одиниць техніки

Укрінформ
На очищення вулиць від снігу «Київавтодор» задіяв 175 одиниць спеціальної техніки. Роботи тривають з 3 години ночі 20 березня.

На очищення вулиць від снігу «Київавтодор» задіяло 175 одиниць спеціальної техніки. Роботи тривають з 3 години ночі 20 березня.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«До роботи було задіяно 175 одиниць спеціальної техніки – зокрема, 45 снігоочисних машин, 73 солерозкидувача, 16 навантажувачів солі та піску, 41 трактор зі спеціальним обладнанням. 21 бригада з ручного прибирання розчищала та обробляла протиожеледними матеріалами підходи до надземних та підземних пішохідних переходів, сходові марші, а також закріплені за підприємствами корпорації тротуари та зупинки громадського транспорту.» - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом ночі на вулично-дорожнiй мережі було використано 917 т солi та 370 т піщано-соляної суміші.

Зазначимо, що за прогнозом Укргідрометцентру, у столиці сьогодні буде хмарно з проясненнями, мокрий сніг. Вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вдень 1-3° тепла.

Фахівці просять учасників дорожнього руху врахувати повідомлення Укргідрометцентру – бути уважнішими та обережнішими на дорогах, за можливості обмежити користування власним автотранспортом. Особливо обережними спеціалісти радять бути тим водіям, які вже перейшли на літню гуму. За таких умов рекомендується відмовитися від поїздок автомобілем та користуватися громадським транспортом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-