У Туки хочуть вільну економічну зону

У Туки хочуть вільну економічну зону

Укрінформ
Керівництво Луганської обласної військово-цивільної адміністрації просить Верховну Раду змінити податок на додану вартість для регіону.

Про це сказала перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк під час брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нами подано до Верховної Ради проект закону про змінення режиму оподаткування на території Луганської області. Буде він називатися вільною економічною зоною чи якось інакше - це вже не важливо. Суть в тому, щоб для ввезення обладнання були преференції хоча би з податку на додану вартість, щоб учасники АТО мали преференції для започаткування малого і середнього бізнесу", - сказала вона.

Заступник губернатора також додала, що зміна оподаткування в регіоні дасть поштовх для вирішення питання з працевлаштуванням жителів Луганщини.

"Таким кроком ми дамо поштовх для розвитку економіки в регіоні. Саме тоді в нас 712 тис. населення, 252 тис. ще внутрішньо переміщених осіб матимуть можливість заробити кошти", - додала Пушко-Цибуляк. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-