Деканоідзе взяла під контроль справу про захоплення Угерського спиртзаводу

Деканоідзе взяла під контроль справу про захоплення Угерського спиртзаводу

Укрінформ
Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе взяла під особистий контроль справу про захоплення підприємства.

Про це повідомив у Фейсбуці народний депутат Ігор Васюник. «Щойно з колегами (Б. Матківським, А.Антонищаком, М.Кадикалом) зустрічались з керівником Національної поліції України Хатією Деканоідзе, щодо ситуації по захопленню «Угерського спиртзаводу». Вона пообіцяла, що до кінця дня поліція проведе всі необхідні дії відповідно до закону, щоб всі причетні до заворушень та збройного захоплення державного підприємства понесли відповідальність». йдеться у повідомленні.

 В.о. керівника «Угерського спиртзаводу» Олег Онишко розповів  виданню Львівський портал, що невідомі захопили підприємство о шостій ранку.  «Невідомі чоловіки приїхали на автобусах без номерних знаків, захопили територію та адміністративні приміщення заводу. Вони точно мають пістолети, автомати та димові шашки», - заявив він.

За його словами,  після пікету у Києві побили директора заводу.

«Вчора директора заводу невідомі побили просто в лікарні, душили і вимагали написати заяву на звільнення. Таке враження, що ми не на Львівщині, а у якомусь «ДНР», де спокійно можна заплатити озброєним найманцям та захопити об’єкт», – говорить Онишко.

На місці події працює поліція і штурмова бригада силовиків. З невідомими особами, що захопили завод, веде переговори керівник обласної поліції Львівщини Дмитро Загарія. Частина зловмисників здалась і їх повезли до місцевого відділку. Решта – продовжують утримувати контроль над спиртзаводом.

Фото Львівський портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-