АТО: За добу загиблих немає, але шестеро бійців поранені

АТО: За добу загиблих немає, але шестеро бійців поранені

Оновлено
Укрінформ
Протягом минулої доби внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції поранено шістьох українських військових, загиблих немає.

Про це на брифінгу у середу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок  бойових дій жоден український військовий не загинув, але шість чоловік дістали  поранення. Це сталося під час двох бойових зіткнень у Новотроїцькому», - сказав Лисенко.

Він повідомив також, що на Луганському напрямку по українських військових відкрили вогонь із  протитанкового керованого комплекса. Інцидент стався південно-східніше від Попасної.

На Донецькому напрямку найманці продовжують потужні обстріли на Світлодарській дузі, у Зайцевому та Авдіївці. При цьому застосовувався міномет та БМП. У Невельському, що на захід від Донецька, зафіксовано снайперський обстріл з боку окупантів. Натомість у Майорську, Пісках та у Мар'їнському районі вчора було спокійно. Загалом, за словами Лисенка, за минулу добу на Донецькому напрямку українські військові нарахували 33 обстріли.

«На Маріупольському напрямку вчора зафіксовано два бойові зіткнення українських військ із противником. Обидва відбулися поблизу Новотроїцького. На цих рубежах оборони противник активно використовував 120-мм міномети. Наші бійці організовано зустрічали ворога, відкривали вогонь у відповідь і не  допустили просування бойовиків на  контрольовану Україною територію. Всі атаки бойовиків були успішно відбиті», - сказав речник.

Він додав, що всього на Маріупольському напрямку протягом доби відбулося 6 обстрілів українських військ та два бойові зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-