Саакашвілі розповів про ремонт на трасі

Саакашвілі розповів про ремонт на трасі "Одеса-Рені"

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі оголосив у вівторок, 15 березня, про відновлення піcля зимової перерви ремонтних робіт на трасі М15 "Одеса-Рені".

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook після відвідання ділянки 83-84 кілометра автомобільної дороги державного значення М15, на яку в понеділок вивели свою техніку будівельники ТОВ "Автомагістраль-Південь".

"Сьогодні, після зимової перерви, продовжилося відновлення дороги "Одеса-Рені". Уже акумульовано 1 мільярд 70 тисяч гривень, і цього вистачить для відновлення всіх пошкоджених ділянок дороги протягом року. А якщо "Відкритий митний простір" функціонуватиме за графіком, у нас з'явиться ще кількасот мільйонів гривень додатково", зазначив Саакашвілі.

Крім того, додав голова Одеської ОДА, "ми ведемо переговори з міжнародними фондами. І я впевнений, що нам вдасться отримати більше грошей на дороги".

"Зараз головне, щоб усі тендери пройшли чесно. Ми запрошуємо великі міжнародні дорожні компанії до нашого регіону, і я маю намір найближчим часом з ними зустрітися, щоб ми отримали якісні дороги, які можна буде експлуатувати довгі роки", - резюмував Саакашвілі.

У свою чергу, керівник Департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства ОДА Володимир Шимаєв уточнив у розмові з кореспондентом Укрінформу, що "будівельна компанія "Автомагістраль-Південь" наприкінці 2015 року року взяла участь у  тендері і стала переможцем конкурсних торгів на виконання ремонтно-відновлювальних робіт на ділянці траси М15 у районі села Монаші Білгород-Дністровського району".

Крім того, уже оголошено конкурсні торги на виконання робіт на ділянках 150-156 і 156-161 кілометрів, а також на ділянці 179-184 кілометрів траси "Одеса-Рені", додав Шимаєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-