Міжнародний турфорум в Одесі обговорить стандарти сертифікації і категорізації готелів

Міжнародний турфорум в Одесі обговорить стандарти сертифікації і категорізації готелів

Укрінформ
Міжнародний туристичний форум, який відбудеться у квітні 2016 року в Одесі, підніме питання необхідності внесення змін у стандарти сертифікації і категорізації готелів в Україні.

Про це поінформувала в Херсоні на прес-конференції, присвячений темі якості послуг у готельно-ресторанному секторі, заступник директора Департаменту культури та туризму - начальник відділу туризму Одеської міської ради Олена Дяченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Із 12 по 17 квітня в Одесі пройде Міжнародний туристичний тиждень. У межах цього заходу буде великий міжнародний форум за участю українських та міжнародних експертів. Одним з питань, які будуть підніматися на цьому форумі, буде внесення змін до стандартів сертифікації, категорізації готелів (в Україні - ред.)", - розповіла Дяченко.

Як вона наголосила, "необхідно адаптувати ці стандарти відповідно до поточної ситуації, адже вони на сьогодні вже застаріли".

Дяченко повідомила, що експерти, зокрема і з Євросоюзу, вже підтвердили свою участь у  форумі. "Ми з радістю слухатимемо експертів з Європи, і в подальшому працюватимемо над можливістю імплементації (європейських стандартів - ред.)  в Україні в цілому", сказала заступник директора Департаменту культури та туризму Одеської міськради.

Фото: ukraine-hotel.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-